Direktlänk till inlägg 26 november 2012

lycka som gick till.. vet inte vad?

Av alexandra cronvall - 26 november 2012 17:12

tog mozze och gick ut och gick, måns följde också med. borstade mozze och sen gick vi, kom hem.. lämnade mozze och släppte in måns, tog bonzo och gick ut .. borstade honom, gick sen en lång promenad med högsta volym i headsetet. 


gick och log för mig själv, satte oss vid lagan och kolla ut på dem olika färger lamporna. så underbart fint ändå! :) kände bara att livet är en stor glädje. 
det är inte många som har sån jävla tur som jag har! världens finaste, underbaraste o bästa hund. o även två otroligt underbara katter! och sen måns&mozze med, och rocky&troja :D det är helt sjukt.. jag är omringad av kärlek och lycka varenda sekund. 


kom en tant på en cykel som stannade och prata med mig och fråga hur ja lyckats och hur jag gör för att ha en sån stor hund gåendes lös så fint bredvid mig hela tiden och jag visste inte alls va ja skulle säga haha, blev typ chockad eller nått.. efter ett tag sa jag bara " nä jag gör inget speciellt, ger honom kärlek o visar att han kan lita på mig " och hon frågade en massa, så stog vi och pratade ett tag och hon berätta om sin hund o så, gav henne lite tips och vi ska träffas imorgon på samma ställe runt 5 tiden :) så ska jag hjälpa henne lite. känns underbart att folk lägger märke till hur duktig min prins blivit på kort tid ! 
och egentligen har jag ju inte gjort något med honom, utan jag va bara ute en dag och tog av honom kopplet och han gick vid min sida, sedan dess har han fått gå lös .. och där efter glömt bort hur man går i koppel haha, men det har vi tränat på dem närmsta dagarna här och nu kan han det med :) ibland. men han är duktig det är han! 
och jag kan själv inte fatta hur jag lyckats få det så bra med honom. 
men jag kom iaf fram till, att det spelar ingen roll vad folk gör mot mig, jag kommer alltid förbli lycklig, så länge jag har min prins hos mig! 
han är fan det bästa jag någonsin haft, det finaste jag har. 
det dyrbaraste och bästa i mitt liv. 


finns ingen som kan såra mig ordentligt, finns ingen som kan komma åt mina ömmaste punkter. 
vet ni varför? för det är ingen som vet sanningen. 
det är ingen som vet, absolut ingen! 
jag har mina hemligheter, jag har min mur. 
jag släpper inte in folk. 
ingen vet de djupaste. 
allt folk vet, är det som folk tror att dem vet. 
ryktena som går, skitsnacket som folk hittat på , det vet ni. 
men ni vet egentligen ingenting om mig :) för ni känner mig inte. 





vet egentligen inte varför jag tar åt mig eller bryr mig om det folk skriver, 
men det är la för att de stör mig så otroligt mycket. men så är det ju, alltid retar de någon ;) 
känslokall, det är de bästa man kan va i denna sjuka värld. 






 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av alexandra cronvall - 6 mars 2013 06:28

nattstad.se/baalleebuus

Av alexandra cronvall - 23 februari 2013 02:11

sitter och lyssnar igenom lillasysters favorit lista på youtube.. och där kom upp ett par låtar som fick mina tårar till o spruta!texterna.. orden.. jag har försökt allt jag kan!varför är det ingen som kan höra mig?höra vårt rop på hjälp. förra vecka...

<3

Av alexandra cronvall - 28 januari 2013 15:10


  älskade lillasyster. vad hade jag gjort utan dig? du är den vackraste, underbaraste och goaste systern man kan ha! jag älskar dig över allt annat. jag är ledsen att jag inte alltid kan göra saker åt dig, jag önska verkligen ja kunde!men du ska vet...

Av alexandra cronvall - 27 januari 2013 17:44

varför längtar jag något så fruktansvärt efter min älskade hund varje gång jag bara vill gråta? kärleken till dig är obeskrivlig, finns verkligen inga ord på denna planet som kan beskriva hur jävla mycket jag älskar dig! du är mitt allt o så mycket m...

Av alexandra cronvall - 7 januari 2013 21:18

mamma väckte mig imorse för att ja skulle till tandläkaren kl nio.. jag blev förbannad och vägra åka dit, och vi börja bråka..skrev ett lååångt sms till mamma och ett till vicki, tårarna bara spruta..fick ett gigantiskt långt sms tbax av vicki o då s...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards